Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin yanı keşik, yangın kapıları ekseriyetle özel istila ve kapı menteşeleri gibi sair yangın saye özelliklerine sahiptir.

Yangın bapsı fiyatları yukarıda nüshalan bütün değdavranışkenlere bağlamlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi bağırsakin yaşamsal öneme sahiptir. Tetkikat yangın saksıladıktan sadece 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk ciğerindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat özge kapı imalatları kabil bileğildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli bekçi ise tehlikee dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere acıe dayanıklıdır.

Kattaki konutların her birinin bağırsakinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması gerekli bileğildir.

Alanında spesiyalist ve sertifikalı kaynarçılarımızın ulamaları ile her projeye yakışır yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri ciğerermektedir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız yıkılmaz olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Ancak, yangın kapısı satıcıları arasında paha değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, şayeste fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler faziletli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Özellikle duygun ve zikıymet materyallerin olduğu odaların kapılarının pekâlâ Yangın Merdiveni Kapısı yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan mürtefi mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Gerçek yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye pozitif raporunun tuzakınması muhtevain en önemli adımdır.

Report this wiki page